Evenementenlocatie Utrecht Arnhem Veenendaal - Vonk360

Evenementenlocatie Utrecht, Veenendaal

Voor elk onvergetelijk evenement in Midden-Nederland

Evenementenlocatie Utrecht, Veenendaal en omgeving

Evenementenlocatie nodig midden in Nederland? VONK360 biedt een hypermoderne omgeving voor elk innovatief en duurzaam evenement. Wij denken niet in vaste kaders voor de samenstelling. Stel een menu samen voor de ontvangst, breaks en afsluitende borrel. Of denk aan een captains diner met kookworkshop. Zoek je een locatie voor een seminar of tentoonstelling? VONK360 is de veelzijdige evenementenlocatie in de regio Utrecht, gevestigd aan de A12 in Veenendaal.

Meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van deze evenementenlocatie in Veenendaal?

BOEK EVENEMENTENLOCATIE UTRECHT

Evenementenlocatie
Evenementenlocatie_2
Evenementenlocatie Utrecht Veenendaal
Evenementenlocatie Utrecht Veenendaal 2
Evenementenlocatie Utrecht Veenendaal 3

Moderne evenementenlocatie in de regio Utrecht

Al onze ruimtes bieden volop daglicht en beschikken over een splinternieuw interieur. Voor een korte pauze tussendoor kunnen gasten terecht in het healthy restaurant in de Business Lounge. Voor de beste smaak en beste kwaliteit. Eet smakelijk!

Showroom voor vernieuwing

Bij VONK360 draait het volledig om innovatie en verduurzaming. Van onze energieopslag in de heipalen, koelplafonds, automatische verwarming en verlichting tot de zonnepanelen en luchtzuiveringselementen. Zie ons als de ideale showroom van alle nieuwe uitvindingen op het gebied van Food en ICT. Er is geen vooruitgang zonder kennis delen en verbinding creëren, toch? Mede door onze ligging in Veenendaal voelen we ons sterk verbonden met de thema’s rondom FoodValley. Daarnaast werkt VONK360 samen met bijvoorbeeld ICT Campus. Building innovation together.

Gemakkelijk bereikbaar

Onze evenementenlocatie in Veenendaal is goed bereikbaar voor gasten uit heel Nederland. Je vindt VONK360 midden in Nederland, pal aan de A12 in Veenendaal. Of je nu een groot of kleiner evenement wilt organiseren, al je gasten parkeren eenvoudig voor de deur. Het parkeerterrein biedt ruimte voor 190 auto’s en beschikt over innovatieve elektrische laadpunten voor elektrische auto’s. Duurzaam en innovatief.

Meer weten over de innovatieve evenementenlocatie VONK360? Of misschien nog vragen of innovatieve ideeën voor het organiseren van een event? Bel ons direct op 085-3035949 of stuur een e-mail naar info@vonk360.nl.

neem contact op