Concept - Vonk360

Laat de vonk overslaan

Op de plek waar je omringt wordt door innovatie, duurzaamheid en circulaire economie.

Over VONK360

Alvorens men vuur maakt is er eerst de vonk, hetgeen van waaruit alles wordt gecreëerd. A building innovation. Een plaats waar alle vormen van innovatie worden samengebracht en zelfs weer opnieuw worden uitgevonden. Deze plek waar je omringd wordt door innovatie, duurzaamheid en circulaire economie heeft de naam VONK360.

Nieuwste technieken

VONK360 is een vestigingsplaats voor ambitieuze bedrijven en ondernemers die innovatief zijn en waarde hechten aan duurzaamheid. En vooral ook aan samenwerking. Dit unieke kantorencomplex loopt voorop op het gebied van circulaire economie en is voorzien van de nieuwste technieken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: energieopslag in de heipalen, koelplafonds, automatische verwarming, verlichting en zonwering. Het led-reclamescherm van 32 m² aan de buitenzijde is een duurzame façade dat voorzien is van zonnepanelen en planten voor energieopbrengst en CO2-zuivering. En ‘binnen’ maken we het werken makkelijker door high speed internet en interactieve smartscreens.

Innovatie uitdragen

We zijn innovatief, maar willen dit vooral ook uitdragen. VONK360 is een plaats voor kennis delen en verbinding creëren. Regelmatig worden er tentoonstellingen en evenementen georganiseerd. Maar ook masterclasses en workshops. Altijd met het oog op innovatie en duurzaamheid. Ook voelen we ons sterk verbonden met de thema’s rondom de FoodValley regio, doordat Veenendaal een van de 8 betrokken gemeenten is. En wij hechten veel waarde aan onze lokale verbondenheid.

Kortom: VONK360 is altijd in beweging, op zoek naar de verbreding, verdieping, verbinding en innovatie. Jij ook? Ervaar de dagelijkse energie van de Innovation Builing in het hart van Nederland en vestig je in VONK360.

Neem contact op