Veenendaal Foodvalley

Een internationale topregio voor kennis en innovaties op gebied van gezonde en duurzame voeding!

Je vindt VONK360 op Business Park De Batterijen, dat gemakkelijk met eigen vervoer te bereiken is. De ingang van de Batterijen ligt direct aan de op- en afritten van de rijksweg A12 (Den Haag-Oberhausen): neem afslag Veenendaal-West. En via de nabij gelegen A30 bereik je de A1 (Amsterdam-Enschede). Ook biedt VONK360 volop parkeergelegenheid. Parkeer de auto pal voor de deur op ons eigen parkeerterrein met 190 plaatsen. Daar vind je ook innovatieve duurzame laadpalen voor elektrische auto’s. De laadpalen in de vorm van een zonnebloem draaien mee met de zon.

Ook per openbaar vervoer kun je VONK360 goed bereiken. Het NS-intercity station Veenendaal–De Klomp ligt op loopafstand en het is eenvoudig bereikbaar per streekbus.

De Batterijen

De Batterijen is een hoogwaardig business park. Niet voor niets zijn er meerdere gerenommeerde bedrijven gevestigd: zoals Unit 4, Always Be Mobile, Detron ICT, DPD, Infosupport, Quirius en Gebroeders van Veldhuizen Transport. Daarnaast ligt Hotel Van der Valk op loopafstand. Business Park De Batterijen is overgegaan tot de invoering van Parkmanagement. Daarmee wordt een hoogwaardig kwaliteitsniveau van het gebied gewaarborgd en beschikt het over het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen.

In de FoodValley regio

VONK360 ligt in Veenendaal en daarmee ook middenin de FoodValley regio. Dit is een internationale topregio voor kennis en innovaties op gebied van gezonde en duurzame voeding. In de FoodValley regio werkt Veenendaal samen met 7 gemeenten (Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel en Wageningen). En vooral ook met ondernemers, kennis- en onderwijsinstellingen en andere overheden. Regio FoodValley vertegenwoordigt een gebied met 330.000 inwoners. Er zijn 2.600 bedrijven en instellingen gevestigd, samen goed voor 21.700 arbeidsplaatsen. Kortom, deze regio biedt een uitstekende infrastructuur voor werken, wonen en bezoeken.

ICT Valley

De gemeente Veenendaal presenteert zich in dit samenwerkingsverband als ICT capital en stelt de samenwerking tussen de ICT sector in de FoodValley Regio centraal. Dit geldt voor ICT bedrijven, onderwijsinstellingen en natuurlijk alle ICT professionals die nu in de ICT sector werken. Zij streven ernaar al deze netwerken te verbinden om bijvoorbeeld kennisuitwisseling te versterken. Naast het online webportaal voor alle betrokkenen in de FoodValley regio, organiseert ICT Valley ook evenementen waar alle belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe samenwerkingsverbanden kunnen starten.

Het DNA van VONK360 sluit geweldig aan bij deze regio als vestigingsplaats voor ambitieuze bedrijven die voorop lopen op het gebied van innovatie en waarde hechten aan duurzaamheid. Wij werken samen met het Kenniscentrum Ede, de ICT-Valley en ICT-Campus en gemeente Veenendaal en Randstad. VONK360 is de poort tot de ICT-Valley. We zijn een plaats waar samenwerking ontstaat tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Zodat nieuwe innovaties worden gecreëerd en gedeeld. Elke keer opnieuw.