studenten werkruimte korting

Flexwerkplek

De creatieve flexwerkplek wanneer jij hem nodig hebt

Creatieve flexwerkplek

Je zoekt een flexwerkplek voor een dag of langere tijd? VONK360 biedt een splinternieuwe, duurzame locatie voor elke creatieve ondernemer. Laat je direct inspireren door de samenwerking met andere ambitieuze ondernemers om je heen. VONK360 is altijd in beweging, op zoek naar de verbreding, verdieping, verbinding en innovatie. Ervaar de dagelijkse energie van de Innovation Building in het hart van Nederland en kom werken op de meeste creatieve werkplek in de regio Utrecht.

Nieuwsgierig naar de creatieve werkplekken en zin om bij ons te komen flexwerken? Voor €10 krijg je een heerlijke kop koffie en kun je twee uur aan de slag in de Business Lounge. Voor €25 per dag kun je een hele dag terecht op onze speciale flexwerkplekken.  

Neem contact op

Flexwerkplek

Flexplekken met gedeelde faciliteiten zoals horeca, meeting rooms en high speed internet.

1e verdieping*
Vloeroppervlak 502 m2

Werkruimte

Start-up werkruimtes met gedeelde faciliteiten zoals horeca, meeting rooms en high speed internet.

2e verdieping*
Vloeroppervlak 509 m2

Kantoorruimte

Full service kantoorruimte huren. Gehele vloeren met eigen faciliteiten zoals pantry, meeting rooms en toiletten. Uiteraard met gedeelde horeca.

3e verdieping*
Vloeroppervlak 410 m2

De flexwerkplek bij VONK360: de ideale oplossing

Een flexwerkplek is ideaal voor zzp’ers of kleinschalige ondernemers. Voor wanneer een groter kantoor net een stap te ver is, je wel wilt beschikken over een professionele werkomgeving en niet alleen thuis wilt zitten. Maar ook voor wanneer je om een andere redenen een flexwerkplek nodig hebt.

 

Flexwerkplek Veenendaal Utrecht

 

Creatieve werkplek

Bij VONK360 huur je voor €12,50 een flexwerkplek in de Business Lounge voor twee uur. Een hele dag flexwerken kost slechts €25, inclusief koffie en thee. Je kunt daarnaast ook gebruikmaken van gedeelde faciliteiten zoals horeca en meeting rooms.

In de Business Lounge vind je een healthy restaurant. Daar kun je genieten van een vers ontbijt of gezonde lunch met smoothie of juice. In alle meeting rooms hangen interactieve smart presentatieschermen. En voor een boost kun je op elke etage genieten van verse koffie uit high-end bonenkoffiemachines van JEDE. Verder beschik je in alle ruimtes over high speed internet via onze glasvezelaansluiting.

Gemakkelijk parkeren en openingstijden

Je eigen creatieve werkplek kun je vanuit alle richtingen gemakkelijk bereiken. VONK360 vind je op Business Park De Batterijen in Veenendaal pal aan de A12. Je parkeert eenvoudig recht voor de deur op ons eigen parkeerterrein met 190 plaatsen. Rijd je in een elektrische auto? Op het terrein vind je meerdere innovatieve en duurzame laadpalen. Zodat je zo weer op weg bent. Jouw flexwerkplek bij VONK360 is elke werkdag van 8:30 tot 17:00 beschikbaar. 

Neem contact op