Kantoorruimte huren Utrecht Veenendaal - Vonk360

Kantoorruimte huren

Huur full service kantoorruimte projectmatig of voor de lange termijn

Full service kantoorruimte huren

Een kantoorruimte huren? Bij VONK360 vind je één van de meest innovatieve kantoren in de regio Utrecht. Huur voor langere tijd of projectmatig. Een deelkantoor of zelfs een hele verdieping. Bij deze laatste optie heb je alle faciliteiten binnen handbereik: pantry, meeting rooms, toiletten en gedeelde horeca. De ruimte richt je zelf in als open of gesloten kantoor. Met ons inbouwpakket bepaal je de eigen invulling. Heb je interieur nodig? Ook daarbij kunnen we helpen met ons inbouwpakket. Dinerservice en schoonmaakservice zijn ook mogelijk.

Meer weten over het huren van een van onze innovatieve kantoorruimtes?

Neem contact op

inspirerende vergaderlocatie
Flexwerkplek Veenendaal Utrecht
kantoorruimte huren
Vergaderlocatie Utrecht Veenendaal 2

Van alle gemakken voorzien

Bij VONK360 zijn je medewerkers en gasten van alle gemakken voorzien. Van binnenkomst in de royale ontvangstruimte tot de lekkerste healthy gerechten van het restaurant in de businesslounge. Op alle vergaderplekken is volop ruimte voor daglicht. En elke etage is voorzien van high-end bonen koffiemachines van JEDE koffie. Verder werk je bij VONK360 over een betrouwbare internetverbinding via een glasvezelaansluiting. In de meetingrooms maak je vergaderingen of presentaties interactief via de smart presentatieschermen van Samsung. Het pand biedt een aangenaam werkklimaat door onder meer mechanische ventilatie met klimaatplafonds en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Kantoorruimte huren: tarieven

Bij VONK360 huur je een kantoorruimte vanaf € 125,00 per m² per jaar op basis van lange huurtermijn. De servicekosten bedragen € 28,00 per m² per jaar. Heb je voor kortere tijd of op projectbasis een ruimte nodig? Dit is ook mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en een prijsvoorstel op maat.

Vragen over het huren van een kantoorruimte of eigen innovatieve ideeën om jouw toekomstige kantoorruimte in te richten?

Flexwerkplek

Flexplekken met gedeelde faciliteiten zoals horeca, meeting rooms en high speed internet.

1e verdieping*
Vloeroppervlak 502 m2

Werkruimte

Start-up werkruimtes met gedeelde faciliteiten zoals horeca, meeting rooms en high speed internet.

2e verdieping*
Vloeroppervlak 509 m2

Kantoorruimte

Full service kantoorruimte huren. Gehele vloeren met eigen faciliteiten zoals pantry, meeting rooms en toiletten. Uiteraard met gedeelde horeca.

3e verdieping*
Vloeroppervlak 410 m2

Goed bereikbare kantoorruimte

De kantoorruimtes vind je pal naast de A12 in Veenendaal in de regio Utrecht. Kortom, de kantoorplekken zijn goed bereikbaar voor al je medewerkers en gasten uit heel Nederland. De auto parkeer je pal voor de deur op ons eigen parkeerterrein met 190 plekken. Voor de gasten met een elektrische auto: op het terrein staan innovatieve laadpalen die meebewegen met de zon. Leer hier meer over de locatie.

Neem contact op