Gepubliceerd op 

DCValley is ontstaan van en voor de regio. We werken intensief samen met lokale partners en vormen allianties met ervaren en betrouwbare ondernemers en ondernemingen. Net als zij zetten wij een stap naar een duurzame toekomst, maar ook een die de wereld verbind en onze economie een stukje slimmer maakt. Dat doe je uiteraard niet alleen, daarom staan wij ook pal achter initiatieven en netwerken als ICT-Valley en de ICT-Campus. Belangrijke organisaties die kennis delen met scholen en bedrijven onderling en de toekomst een stukje bereikbaarder maken.

In VONK360 kunnen wij de deur open zetten voor bedrijven, jongeren en ondernemers. Het is onze missie om medio 2018 een state of the art datacenter op te leveren. In een jaar tijd verandert er veel en wij gaan vanuit ons kantoor het gesprek aan. Met onze kennis van technologische ontwikkelingen accommoderen we daarmee alvast een stukje van onze toekomstige open marktplaats.

Dank aan BV Stichts Beheer van 1952 (Gerard Heuvelman), Unica Fastcom (Klaasjan van der Maas) , DEPA Holding BV (Mignon van Holten), CMC bedrijfsmakelaars (Robbert van Hal), Jac. van Hardeveld (Bas van Hardeveld), VONK360, ICT Campus en ICT Valley Gerrit Valkenburg)! Zij hebben ons geholpen met het vinden van ons eerste onderkomen.