Omdat we in Nederland veel vergaderen, doen we dat het liefst op een bijzondere vergaderlocatie. Met maar liefst 6,5 uur per week vergadert de gemiddelde Nederlander namelijk zo’n 300 uur per jaar.

Inspirerende vergaderlocatie

Het is ook niet voor niets dat er regelmatig nieuwe trends worden geïntroduceerd wanneer het om vergaderen gaat. Wat dacht je van staand vergaderen, lopend vergaderen of skype vergaderingen? Toch steekt vergaderen op een inspirerende vergaderlocatie met kop en schouders boven de andere trends uit. Het is niet alleen fijn om een dag buiten kantoor te zijn, een verandering van je werkomgeving kan ook zorgen voor meer creativiteit doordat het dagelijkse ritme doorbroken wordt.

Gezond eten op een bijzondere vergaderlocatie  

Vergaderen is intensief. Daarom eet je graag een gezond tussendoortje of een gezonde lunch. Natuurlijk moet ook de koffie van hoge kwaliteit zijn. Tussen de vergaderingen door wil jij verse bonenkoffie, een heerlijk cappuccino of een verse kop muntthee. Koffie uit de automaat drink je wel weer op kantoor.

Praktische eisen

Een bijzondere vergaderlocatie is natuurlijk een vergaderlocatie die ook aan alle praktische eisen voldoet. De vergaderlocatie ligt centraal, heeft passende ruimtes voor de omvang voor jouw gezelschap en is natuurlijk niet te duur. Natuurlijk speelt ook de inrichting van de locatie een grote rol. Een inspirerende vergaderlocatie beschikt over veel daglicht, modern interieur en frisse sfeer.

Op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Veenendaal?

Bekijk ons aanbod