vonk360-aanzicht-vanaf-de-snelweg

Snelwegreclame A12

Uw reclame in de spotlight langs de A12

Snelwegreclame

Snelwegreclame zorgt er voor dat uw reclame goed opvalt. VONK360 is gelegen langs de A12 bij Veenendaal waar dagelijks duizenden auto's langsrijden. Aan de gevel is een groot LCD-scherm bevestigd waar bewegende beelden op weergegeven kunnen worden. Zowel overdag als 's nachts is uw reclame goed zichtbaar voor alle voorbijgangers. Wilt u ook een reclamebord langs de snelweg? Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee!    

Neem contact op

Vonk360 vergaderlocatie aan de snelweg
Reclamemast-snelweg

Billboard gevelreclame

Hoe groter, hoe beter! Laat uw billboard reclame opvallen. Wist u dat ons digitale billboard volledig duurzaam is? Het licht wordt namelijk voorzien door onze zonnepanelen en planten, welke zorgen voor energieopbrengst en CO2-zuivering. Wilt u ook billboard reclame op ons pand langs de snelweg? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Reclamebord snelweg A12

De A12 staat in de top 5 van de drukste snelwegen van Nederland. Dagelijks rijden er tussen de 160.000 en 200.000 voertuigen over de A12. Totaal is de A12 137 kilometer lang. VONK360 vindt u ongeveer in het midden van de A12 ter hoogte van Veenendaal. Een ideale plek voor uw reclamebord langs de snelweg!  

U vindt VONK360 op Business Park De Batterijen. De Batterijen is een hoogwaardig business park. Er zijn meerdere gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals:

  • Unit 4
  • Always Be Mobile
  • Detron ICT
  • DPD
  • Infosupport
  • Quirius
  • Gebroeders van Veldhuizen Transport

Door het verkeer rondom deze bedrijven en de naastgelegen McDonald's en Van der Valk Hotel Veenendaal krijgt uw snelwegreclame nóg meer aandacht.  

Snelwegreclame kosten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw reclamemast advertentie? Bij VONK360 is een reclamemast huren simpel. Neem contact met ons op voor meer informatie en een passend aanbod.  

NEEM CONTACT OP

reclamemast