Flexwerkplek Veenendaal

Coworking

Coworking space om kennis te delen en te verbinden

Breng kennis samen en creëer meer!

VONK360 is dé splinternieuwe en dynamische werklocatie voor coworking. Start-up? Of projectteam? Op zoek naar een flexwerkplek? Werk samen met meerdere specialismen voor het meest vernieuwende resultaat. Op de manier waarop jou dat het beste uitkomt. Kies voor innovatieve vergaderruimtes, dynamische flexwerkplekken of vergaderplekken in onze Business Lounge. En wil je aan de slag in een open ruimte of juist apart zitten? VONK360 biedt de (gedeelde) creatieve werkplek die precies bij jouw werkwijze past. Meer weten over coworking bij VONK360?

Neem contact op

Coworking space 1
Flexwerkplek Veenendaal
inspirerende vergaderlocatie
Concept - Vonk360
Kantoorruimte huren Utrecht Veenendaal - Vonk360

Coworking space van alle gemakken voorzien

In al onze ruimtes beschik je over een high-speed internetverbinding over glasvezel. En handig: in de vergaderruimtes vind je smart presentatieschermen van Samsung. Daarmee maak je elke bespreking, presentatie of brainstorm interactief. Verder beschikt ons pand over de splinternieuw meubilair en de nieuwste technieken, zoals mechanische ventilatie met klimaatplafonds. Alles voor een optimale samenwerking.    

Gezonde break

Combineer het gezonde met het aangename. In het restaurant in de businesslounge kun je terecht voor ontbijt en healthy lunches met smoothies en juices. Alle gerechten bestaan uit duurzame streekproducten. Natuurlijk kun je er de hele dag ook terecht voor state of the art coffee. Over koffie gesproken: daarnaast vind je op elke etage een high-end bonenkoffiemachine van JEDE koffie.

Duurzaam en innovatief DNA

Bij VONK360 bieden we graag ruimte aan vernieuwing door coworking. We bevinden ons immers in het hart van de regio Foodvalley, de vestigingsplaats voor ambitieuze bedrijven die voorop lopen op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Ons DNA sluit daar volledig bij aan. VONK360 is altijd in beweging, op zoek naar de verbreding, verdieping, verbinding en innovatie. Ervaar de dagelijkse energie van de Innovation Building in het hart van Nederland.

Je vindt ons pal aan de A12 op Business Park de Batterijen. Parkeer voor de deur op eigen terrein met 190 parkeerplaatsen. Lees meer over de locatie.

Nieuwsgierig geworden naar de coworking space VONK360 in het midden van Nederland? Of een innovatief en creatief idee voor jouw toekomstige werkplek? Bel of mail ons direct.

Neem contact op