Kantoorruimte huren Utrecht Veenendaal - Vonk360

Kantoorruimte

Huur full service kantoorruimte projectmatig of voor de lange termijn

Full service kantoorruimte huren

Een kantoorruimte huren? Bij VONK360 vindt u één van de meest innovatieve kantoren in de regio Utrecht. Huur voor langere tijd of projectmatig, een deelkantoor of zelfs een hele verdieping. Bij deze laatste optie heb je alle faciliteiten binnen handbereik: pantry, meeting rooms, toiletten en gedeelde horeca. De ruimte richt u zelf in als open of gesloten kantoor. Met ons inbouwpakket bepaalt u de eigen invulling. Heeft u interieur nodig? Ook daarbij kunnen wij helpen met ons inbouwpakket. Dinerservice en schoonmaakservice zijn ook mogelijk.

Van alle gemakken voorzien

Bij VONK360 zijn uw medewerkers en gasten van alle gemakken voorzien. Van binnenkomst in de royale ontvangstruimte tot de lekkerste gerechten in de Business Lounge. Op alle vergaderplekken is volop ruimte voor daglicht. Verder werkt u bij VONK360 over een betrouwbare internetverbinding via een glasvezelaansluiting. In de meetingrooms maakt u vergaderingen of presentaties interactief via de smart presentatieschermen. Het pand biedt een aangenaam werkklimaat door onder meer mechanische ventilatie met klimaatplafonds en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Bereikbaarheid

De kantoorruimtes vindt u pal naast de A12 in Veenendaal, regio Utrecht. Kortom, de kantoorplekken zijn goed bereikbaar voor al uw medewerkers en gasten uit heel Nederland. De auto parkeert u pal voor de deur op ons eigen parkeerterrein met 190 plekken. Voor de gasten met een elektrische auto: op het terrein staan innovatieve laadpalen die meebewegen met de zon. Wij houden van duurzaam!

Vragen over het huren van een kantoorruimte of eigen innovatieve ideeën om uw toekomstige kantoorruimte in te richten?

Neem contact op

Kantoorruimte

1e verdieping
Vloeroppervlak 502 m2

Kantoorruimte

2e verdieping
Vloeroppervlak 509 m2

3e verdieping
Vloeroppervlak 410 m2