Zaal B - Vonk360

ZAAL B

Ontdek onze duurzame en innovatieve vergaderlocatie

Stijlvolle vergadermogelijkheden

Uw bijeenkomst organiseren bij VONK360? Dat kan! Al onze vergaderruimtes beschikken over daglicht en bevatten de modernste technieken. Neem uw gesprekspartners eenvoudig mee door de presentatie via een van de presentatie schermen.

In alle zalen is gratis Wi-Fi beschikbaar. Door de glasvezelaansluiting ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare internetverbinding in elke vergaderruimte. Zodat niets een productieve vergadering in de weg staat. Wel zo prettig.

Locatie & parkeergelegenheid:
VONK360 ligt pal aan de A12 en is door de centrale ligging gemakkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. U kunt voor de deur parkeren op een van de 190 eigen parkeerplaatsen. Ook wanneer je een elektrische auto rijdt! Je laadt tijdens het vergaderen je auto op aan een van de innovatieve snellaadpalen. Duurzaam en handig!

LED scherm A12:

Uw bijeenkomst meer onder de aandacht brengen, of uw gasten verwelkomen op een creatieve manier? Dat kan! Het multifunctionele LED scherm aan de A12 op de voorgevel van het pand VONK360 kan gebruikt worden voor uw advertentie.

Dit scherm is tevens voorzien van zonnepanelen en een speciale coating die fijnstof opvangt. Hierdoor is het LED scherm CO2 neutraal, aangezien zij zelf voorziet in haar energievoorziening. Het scherm draagt daarmee bij aan de omgeving, omdat het systeem vele kilo's fijnstof jaarlijks afvangt.

Reserveer nu!

Vergaderlocatie Utrecht Veenendaal 2
Vergaderlocatie Utrecht Veenendaal 1
Vergaderlocatie en vergaderruimte huren Utrecht Veenendaal - Vonk360
Flexwerkplek Veenendaal Utrecht
Vergaderen - Vonk360