Veenendaal, regio Utrecht

Direct aan de A12

U vindt VONK360 op Business Park De Batterijen in Veenendaal, dat gemakkelijk met eigen vervoer te bereiken is. De ingang van de Batterijen ligt direct aan de op- en afritten van de rijksweg A12 (Den Haag-Oberhausen): neem afslag Veenendaal-West. Via de nabij gelegen A30 bereikt u de A1 (Amsterdam-Enschede). 

Openbaar vervoer

Ook per openbaar vervoer kunt u VONK360 goed bereiken. Het NS-intercity station Veenendaal–De Klomp ligt op loopafstand (15 min) en het is eenvoudig bereikbaar per bus.

Parkeren

VONK360 biedt volop parkeergelegenheid. Parkeer uw auto pal voor de deur op ons eigen parkeerterrein met 190 plaatsen. Daar vindt u ook innovatieve duurzame snellaadpalen voor elektrische auto’s. 

Business Park De Batterijen

De Batterijen is een hoogwaardig business park. Niet voor niets zijn er meerdere gerenommeerde bedrijven gevestigd: zoals Unit 4, Always Be Mobile, Detron ICT, DPD, Infosupport, Quirius en Gebroeders van Veldhuizen Transport. Daarnaast ligt Hotel Van der Valk op loopafstand. Business Park De Batterijen is overgegaan tot de invoering van Parkmanagement. Daarmee wordt een hoogwaardig kwaliteitsniveau van het gebied gewaarborgd en beschikt het over het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen.

Vonk360 vergaderlocatie aan de snelweg