Vergaderlocatie en vergaderruimte huren Utrecht Veenendaal - Vonk360

Vergaderlocatie Arnhem

Ontdek onze duurzame en innovatieve vergaderruimtes nabij Arnhem

Vergaderlocatie Arnhem van VONK360

Op zoek naar een fijne vergaderlocatie nabij Arnhem? Bij VONK360 vindt u inspirerende vergaderzalen. Niet voor niets is VONK360 een van de meeste innovatieve en duurzame gebouwen in Utrecht. Wij zijn zeer eenvoudig te bereiken: u vindt ons pal naast de A12 in Veenendaal. U kunt in onze vergaderzalen terecht met 2 tot 100 personen.

Neem contact op

Vonk360 vergaderlocatie aan de snelweg
Creatieve flexwerkplek

Voorzieningen vergaderlocatie

In uw vergaderlocatie van VONK360 kunt u gebruik maken van de modernste voorzieningen. Gebruik een van de interactieve smart presentatieschermen voor uw pitch aan collega’s. Onze ruimtes beschikken over een mechanische ventilatie met klimaatplafonds en een glasvezelaansluiting. U kunt dus beschikken over een snelle en betrouwbare internetverbinding. Bovendien is er volop daglicht in de vergaderruimtes zodat niets u in de weg staat om productief te vergaderen. Even pauzeren? In onze business lounge kunt u weer op krachten komen met de nodige lekkernijen, verse jus en smoothies en heerlijke koffie. U kunt de kantoorruimtes bij VONK360 flexibel indelen en u kunt de ruimtes ook op projectmatige basis reserveren of voor evenementen.

Andere mogelijkheden

Naast het reserveren van een vergaderzaal kunt u ook bij VONK360 terecht voor flexwerkplekken. Onze dynamische werkplekken zijn bijvoorbeeld ideaal voor start-ups.

Naast de flexwerkplekken in afgesloten ruimtes, kunt u ook kiezen voor een flexwerkplek in onze business lounge. Daar vindt u tevens een restaurant waar u een korte pauze kunt inlassen voor een lekker ontbijt of een heerlijke lunch.

Duurzaamheid staat centraal

VONK360 is gevestigd op businesspark De Batterijen. Naast VONK360 vindt u nog veel meer gerenommeerde bedrijven op dit businesspark. Voorbeelden zijn Detron ICT, Quirius, DPD Infosupport en Veldhuizen Transport. Voor ons bedrijf vindt u 190 parkeerplaatsen. Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u deze opladen via onze innovatieve duurzame snellaadpalen. VONK360 slaat energie op in de heipalen, werkt met koelplafonds en automatische verwarming. Op het reclamescherm dat u ziet aan de buitenzijde van ons kantoor zijn zonnepanelen bevestigd om ons steentje bij te dragen aan het milieu.

Vergaderzaal reserveren

Wilt u een vergaderzaal reserveren? Dan kunt u direct een aanvraag plaatsen via de website. U geeft daarbij ook direct uw wensen door. Heeft u nog opmerkingen of wensen? Laat het ons weten. Wij adviseren u graag!

Neem contact op