VONK360

Vergaderlocatie
Arnhem van VONK360

Op zoek naar een fijne vergaderlocatie nabij Arnhem? Bij VONK360 vindt u inspirerende vergaderzalen. Niet voor niets is VONK360 een van de meeste innovatieve en duurzame gebouwen in Utrecht. Wij zijn zeer eenvoudig te bereiken: u vindt ons pal naast de A12 in Veenendaal. U kunt in onze vergaderzalen terecht met 2 tot 100 personen.

Innovatief

Wij denken nooit in kaders, maar in kansen voor onze gebruikers. Daarom zoeken we continu naar partners om elkaar te stimuleren.

Duurzaam

VONK360 is dé all-electric flexwerkplek in Nederland. Maar ook op het gebied van beheer en duurzame catering lopen we voorop.

Baanbrekend

Om het meest vooruitstrevende flexkantoor te zijn, moet alles mogelijk zijn. Van cross-sectorale events tot ‘build your own workspace’.

Voorzieningen vergaderlocatie

In uw vergaderlocatie van VONK360 kunt u gebruik maken van de modernste voorzieningen. Gebruik een van de interactieve smart presentatieschermen voor uw pitch aan collega’s. Onze ruimtes beschikken over een mechanische ventilatie met klimaatplafonds en een glasvezelaansluiting. U kunt dus beschikken over een snelle en betrouwbare internetverbinding. Bovendien is er volop daglicht in de vergaderruimtes zodat niets u in de weg staat om productief te vergaderen. Even pauzeren? In onze business lounge kunt u weer op krachten komen met de nodige lekkernijen, verse jus en smoothies en heerlijke koffie. U kunt de kantoorruimtes bij VONK360 flexibel indelen en u kunt de ruimtes ook op projectmatige basis reserveren of voor evenementen.

Andere mogelijkheden

Naast het reserveren van een vergaderzaal kunt u ook bij VONK360 terecht voor flexwerkplekken. Onze dynamische werkplekken zijn bijvoorbeeld ideaal voor start-ups.

Naast de flexwerkplekken in afgesloten ruimtes, kunt u ook kiezen voor een flexwerkplek in onze business lounge. Daar vindt u tevens een restaurant waar u een korte pauze kunt inlassen voor een lekker ontbijt of een heerlijke lunch.

Duurzaamheid staat centraal

VONK360 is gevestigd op businesspark De Batterijen. Naast VONK360 vindt u nog veel meer gerenommeerde bedrijven op dit businesspark. Voorbeelden zijn Detron ICT, Quirius, DPD Infosupport en Veldhuizen Transport. Voor ons bedrijf vindt u 190 parkeerplaatsen. Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u deze opladen via onze innovatieve duurzame snellaadpalen. VONK360 slaat energie op in de heipalen, werkt met koelplafonds en automatische verwarming. Op het reclamescherm dat u ziet aan de buitenzijde van ons kantoor zijn zonnepanelen bevestigd om ons steentje bij te dragen aan het milieu.

Vergaderzaal reserveren

Wilt u een vergaderzaal reserveren? Dan kunt u direct een aanvraag plaatsen via de website. U geeft daarbij ook direct uw wensen door. Heeft u nog opmerkingen of wensen? Laat het ons weten. Wij adviseren u graag!

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.