Vergaderlocatie en vergaderruimte huren Utrecht Veenendaal - Vonk360

Vergaderlocatie Veenendaal

Ontdek onze duurzame en innovatieve vergaderruimtes in Veenendaal

Vergaderlocatie Veenendaal

Gevestigd langs de A12 vindt u de ideale vergaderlocatie in Veenendaal bij VONK360! Wij zijn zeer centraal gelegen en goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Er zijn ruim 190 parkeerplaatsen voor de deur, dus ook voor een grotere evenement hebben wij voldoende capaciteit. Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u gebruik maken van een van onze innovatieve en elektrische laadpunten.

Bekijk onze vergaderzalen

Vonk360 vergaderlocatie aan de snelweg
Vergaderlocatie Utrecht Veenendaal 1
Vergaderlocatie en vergaderruimte huren Utrecht Veenendaal - Vonk360
Vergaderzaal BL huren bij Vonk360
Zaal C&B - Vonk360

Vergaderlocatie Veenendaal reserveren

U kunt direct via onze website een vergaderlocatie in Veenendaal aanvragen. Daarbij heeft u een ruime keuze qua mogelijkheden. U geeft simpelweg de datum van de bijeenkomst aan en de start- en eindtijd. Voorts geeft u de gewenste zaalopstelling aan (bijvoorbeeld de schoolopstelling, de blokopstelling of de U-opstelling), de duur van de bijeenkomst en het aantal personen. Vindt u het lastig om hierin een keuze te maken, dan kunt u ter impressie onze vergaderzalen bekijken en/of direct boeken. Als extra faciliteiten kunt u kiezen voor het reserveren van een laptop, geluidsversterking en microfoon en een tweede flipover. Let op: hieraan zijn extra kosten verbonden. Onze vergaderlocaties bieden ruimte aan 2 tot 100 personen.

Kantoorruimte huren

Als u om kantoorruimte verlegen zit, kunt u ook voor het huren van kantoorruimte op projectbasis of voor langere tijd een deelkantoor of een hele verdieping bij VONK360 huren. In onze kantoorruimte kunt u gebruik maken van alle faciliteiten; van pantry rooms, vergaderruimtes, toiletten en gedeelde horeca. Wilt u kantoorruimte voor een periode die minder lang is huren of op projectbasis, neemt u dan contact met ons op voor een voorste op maat.

Business Lounge

In onze business lounge vindt u ons restaurant. Ideaal om uw harde werk te combineren met tussendoor een lekkere bak koffie of thee, een goed ontbijt of een heerlijke lunch. U kunt hier ook terecht voor dynamische flexwerkplekken, bijvoorbeeld als u een start-up bent. Liever een afgesloten kantoorruimte? Ook dat is mogelijk. Wij creëren graag de optimale werkomgeving voor u.


Bekijk alle vergaderzalen