Vergaderlocatie en vergaderruimte huren Utrecht Veenendaal - Vonk360

Vergaderlocatie Veenendaal

4 ruimtes | van 9 tot 100 personen | vanaf €110

 

Zoekt u een vergaderlocatie in Veenendaal?

Gevestigd langs de A12 vindt u de ideale vergaderlocatie in Veenendaal bij VONK360! Wij zijn zeer centraal gelegen en goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Er zijn ruim 190 parkeerplaatsen voor de deur, dus ook voor een groter evenement hebben wij voldoende capaciteit. Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u gebruik maken van een van onze innovatieve en elektrische laadpunten.

Bekijk onze vergaderzalen

Vergaderlocatie en vergaderruimte huren Utrecht Veenendaal - Vonk360
Vergaderzaal BL huren bij Vonk360
Zaal C&B - Vonk360

Vergaderlocatie Veenendaal reserveren

U kunt direct via onze website een vergaderlocatie in Veenendaal aanvragen. Daarbij heeft u een ruime keuze qua mogelijkheden. U geeft simpelweg de datum van de bijeenkomst aan en de start- en eindtijd. Daarnaast bieden onze ruimtes u de mogelijkheid om:

  • Tot 100 mensen te plaatsen;
  • Uw gewenste zaalopstelling door te geven;
  • 190 auto's te parkeren;
  • Uw elektrische auto's op te laden aan onze snellaadpalen;
  • Presentaties te presenteren op onze smart presentatie schermen;
  • Zelfstandig of gezamenlijk te werken op onze snelle WiFi verbinding;
  • Uw evenement opvallend te communiceren via ons multifunctioneel LED reclame-scherm;

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om extra faciliteiten te huren zoals een laptop, geluidsversterking, microfoon en een tweede flipover.

Kantoorruimte huren

Als u om kantoorruimte verlegen zit, kunt u ook voor het huren van kantoorruimte op projectbasis, voor langere tijd een deelkantoor of voor een hele verdieping, bij VONK360 terecht. In onze kantoorruimte kunt u gebruik maken van alle faciliteiten; van pantry rooms, vergaderruimtes, toiletten en gedeelde horeca. Wilt u kantoorruimte voor een korte periode of op projectbasis huren, neemt u dan contact met ons op voor een voorstel op maat.

Restaurantruimte

In onze business lounge vindt u onze restaurantruimte. Ideaal om uw harde werk te combineren met tussendoor een lekkere bak koffie of thee, een goed ontbijt of een heerlijke lunch. U kunt hier ook terecht voor dynamische flexwerkplekken, bijvoorbeeld als u een start-up bent. Liever een afgesloten kantoorruimte? Ook dat is mogelijk. Wij creëren graag de optimale werkomgeving voor u.

Boek jouw vergaderzaal

 
Vergaderzaal huren doe je bij Vonk360 in Veenenentaal