VONK360

Zoekt u een vergaderlocatie
in Veenendaal?

Gevestigd langs de A12 vindt u de ideale vergaderlocatie in Veenendaal bij VONK360! Wij zijn zeer centraal gelegen en goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Er zijn ruim 190 parkeerplaatsen voor de deur, dus ook voor een groter evenement hebben wij voldoende capaciteit. Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u gebruik maken van een van onze innovatieve en elektrische laadpunten.

Innovatief

Wij denken nooit in kaders, maar in kansen voor onze gebruikers. Daarom zoeken we continu naar partners om elkaar te stimuleren.

Duurzaam

VONK360 is dé all-electric flexwerkplek in Nederland. Maar ook op het gebied van beheer en duurzame catering lopen we voorop.

Baanbrekend

Om het meest vooruitstrevende flexkantoor te zijn, moet alles mogelijk zijn. Van cross-sectorale events tot ‘build your own workspace’.

Vergaderlocatie Veenendaal reserveren

U kunt direct via onze website een vergaderlocatie in Veenendaal aanvragen. Daarbij heeft u een ruime keuze qua mogelijkheden. U geeft simpelweg de datum van de bijeenkomst aan en de start- en eindtijd.

Kantoorruimte huren

Als u om kantoorruimte verlegen zit, kunt u ook voor het huren van kantoorruimte op projectbasis, voor langere tijd een deelkantoor of voor een hele verdieping, bij VONK360 terecht. In onze kantoorruimte kunt u gebruik maken van alle faciliteiten; van pantry rooms, vergaderruimtes, toiletten en gedeelde horeca. Wilt u kantoorruimte voor een korte periode of op projectbasis huren, neemt u dan contact met ons op voor een voorstel op maat.

Restaurantruimte

In onze business lounge vindt u onze restaurantruimte. Ideaal om uw harde werk te combineren met tussendoor een lekkere bak koffie of thee, een goed ontbijt of een heerlijke lunch. U kunt hier ook terecht voor dynamische flexwerkplekken, bijvoorbeeld als u een start-up bent. Liever een afgesloten kantoorruimte? Ook dat is mogelijk. Wij creëren graag de optimale werkomgeving voor u.

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.