Evenementenlocatie Utrecht Veenendaal 2

Business lounge

Dynamische werkplekken voor een meeting of short break

Voor een meeting of short break

In de Business Lounge combineer je het aangename met het gezonde. Je vindt er het healthy restaurant. Daar geniet je van een lekker ontbijt of een heerlijke lunch met smoothie of verse juice. Of geef je werkdag een boost met de perfecte bak koffie. Vanzelfsprekend kun je er ook gebruikmaken van dynamische werkplekken voor een meeting of short break. Ervaar de kracht van een inspirerende werkomgeving vol beleving.

Business Lounge

Mooie producten worden met liefde gemaakt. Het is het enige ingrediƫnt dat je nooit teveel kunt gebruiken. Het maakt ons werk net iets mooier, specialer en sprankelender. In de Business Lounge draait alles om mensen en hun passie voor het vak. Om doen waar je goed in bent, met aandacht voor duurzaamheid. En dat merkt u. Welkom in de Business Lounge van Vonk360 en proef het verschil!

Bijdragen aan duurzaamheid en circulaire economie

In de Business Lounge gebruiken we zo min mogelijk energie, minimaliseren we het afval en gebruiken we lokale en duurzame producten. Ons team is enthousiast, gemotiveerd en getalenteerd. Op elke afdeling hebben wij een medewerker in dienst die een afstand heeft tot de arbeidsmarkt. Wij kiezen hiermee voor duurzame werkgelegenheid en sluiten daarmee aan bij de ambitie en innovatieve omgeving van Vonk360.

Catering Groep Nederland

Catering Groep Nederland verzorgt catering door heel Nederland vanuit Veenendaal, uniek door de opvallende persoonlijke en open benadering. Catering Groep Nederland staat voor een smaakvolle beleving en doet dat met een gezonde dosis lef en liefde.

restaurant vonk360
Evenementenlocatie Utrecht Veenendaal 3
restaurant vonk360 veenendaal
Evenementenlocatie Utrecht Veenendaal