Zakendoen in culinaire sferen

Business Lounge

Onze Business Lounge maakt van jouw meeting een culinair hoogtepunt. Kom genieten van de meest hoogstaande gerechten en gezonde tussendoortjes.

Waar baanbrekende ideeën tot leven komen

In onze Business Lounge combineer je het aangename met het gezonde. Geniet van een heerlijk stevig ontbijt, een uitgebreide lunch of gezonde smoothies en juices, terwijl je in een ontspannen setting samen aan nieuwe ideeën werkt. Liever even gefocust werken of een digitale meeting bijwonen? Pak de perfect bak koffie en zonder je af in een van onze flexwerkplekken. Ervaar de kracht van een inspirerende werkomgeving zelf in onze sfeervolle Business Lounge.

Duurzame catering van de Beste Groenteman van Nederland

We voelen ons sterk verbonden met de FoodValley en bieden duurzame initiatieven graag een podium om serious impact te maken. Zo verzorgt onze lokale groenteman Gijs van de Hoef – onlangs verkozen tot Beste Groenteman van Nederland – dagelijks de catering in onze Business Lounge. Dagvers, gezond en bijzonder royaal. Maar ook in ons restaurant in het Atrium kun je terecht voor een gezond ontbijt en bewuste lunch met veel groente, verse smoothies en healthy juices. Alle gerechten bestaan uit duurzame streekproducten van lokale ondernemers.

 

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.