HYBRIDE? DAT WERKT!

Het hybride kantoor

De toekomst is hybride. Bij VONK360 ontwikkelen we samen een effectieve hybride werkplek op maat voor jou.

State-of-the-art business lounge voor hybride organisaties

De pandemie heeft ons kritisch laten kijken naar onze manier van werken. Is dat volledig op kantoor? Nee, dat is voor veel bedrijven inefficiënt en te duur gebleken. Is dat 100% thuis? Nee, ook dat heeft teveel (sociale) beperkingen. De toekomst is hybride. Thuiswerken is voor veel organisaties de basis, maar elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen, maar productief kantoor moet ook mogelijk zijn.

Bij VONK360 denken we graag mee met vooruitstrevende bedrijven en bieden een fullservice kantooromgeving waar medewerkers periodiek kunnen samenkomen om elkaar fysiek te ontmoeten. Daarbij is het mogelijk om de gehele Business Lounge af te huren, maar ook een selectie van werkplekken, vergaderzalen en keuken.

De voordelen van ons hybride kantoor:

  • Een comfortabel en modern ingericht kantoor
  • Met flexplekken, focusplekken, 2 vergaderzalen en open keuken
  • Op een strategische A-locatie
  • De hele dag door gratis koffie, thee en water
  • Vendingmachine met gezonde snacks en maaltijden
  • ‘Build your own workspace’*

 

*Digitaal kunnen we partners van alle gemakken voorzien. Bovendien is het mogelijk om via onze IT-partner Detron (op de 1e verdieping extra schermen of andere (rand)apparatuur te gebruiken. 

Innovatief

Wij denken nooit in kaders, maar in kansen voor onze gebruikers. Daarom zoeken we continu naar partners om elkaar te stimuleren.

Duurzaam

VONK360 is dé all-electric flexwerkplek in Nederland. Maar ook op het gebied van beheer en duurzame catering lopen we voorop.

Baanbrekend

Om het meest vooruitstrevende flexkantoor te zijn, moet alles mogelijk zijn. Van cross-sectorale events tot ‘build your own workspace’.

Combineer het gezonde met
het aangename

Ook op het gebied van catering willen we dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Zo kun je in ons grote restaurant terecht voor een gezond ontbijt, stevige lunch en een grote variatie aan dagverse salades, frisse smoothies en healthy juices. Hier bestaan alle gerechten uit duurzame streekproducten van lokale ondernemers uit de FoodValley.

In de door jou gereserveerde hybride Business Lounge met open keuken is het vanzelfsprekend mogelijk om gebruik te maken van de catering van onze huiscateraars. Maar het is ook mogelijk om een eigen kok in te huren of een speciale cateraar in de buurt te boeken via ons.

Natuurlijk geniet je bij VONK360 ook de hele dag door van de beste koffie.

Hybride werken als oplossing
voor de energiecrisis

Nu de energieprijzen de pan uit rijzen en kantoorruimtes vaak voor nog geen 20% bezet zijn, realiseren veel organisaties zich dat een externe ontmoetingsplaats voor hybride werken een zeer kostenefficiënte oplossing kan zijn. Bij VONK360 zijn we voortdurend bezig met hoe hybride werken écht werkt. We organiseren kennissessies en denken graag mee met organisaties om een zo optimaal mogelijk hybride kantoor in te richten. Altijd met de juiste balans tussen ontspanning en productiviteit en een goede mix van focuswerkplekken en zones die speciaal zijn ingericht om samen te werken.

Jouw eigen hybride kantoor op maat?

Een hybride kantoor dat echt werkt moet beantwoorden aan de specifieke wensen en behoeften van jouw medewerkers. Daarom gaan we graag eerst het gesprek met je aan over hoe jij in een ideale wereld zou willen werken. Hoe de ruimte eruit moet zien, welke faciliteiten aanwezig zijn en welk comfortniveau je wenst.

Ben jij op zoek naar een duurzame en toekomstbestendige oplossing voor jouw hybride werkvraagstuk? VONK360 helpt je graag vooruit. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.