CENTRAAL, MODERN, COMFORTABEL

Dé vergaderlocatie in Midden-Nederland

Op zoek naar een duurzame, centraal gelegen vergaderlocatie in Nederland? VONK360 heeft een ruime keuze uit modern ingerichte vergaderzalen.

Vergaderlocatie aan de A12 in de regio Utrecht

Werken jouw medewerkers en/of relaties door heel Nederland en zoek je een comfortabele, centraal gelegen vergaderlocatie? Of zoek je een inspirerende locatie buitenshuis om te brainstormen over een baanbrekend nieuw concept? VONK360 is de allereerste all-electric vergaderlocatie in Nederland en heeft een ruime keuze uit modern gefaciliteerde vergaderzalen (2 tot 75 personen). 

Bij VONK360 ervaar je wat ultieme gastvrijheid betekent. Ontvang je gasten in de royale hal en ga direct met een positive vibe in gesprek over nieuwe ideeën, bestaande uitdagingen of te organiseren evenementen. Kies voor een vergaderzaal of pak uit in onze culinair getinte Business Lounge.  

Innovatief

Wij denken nooit in kaders, maar in kansen voor onze gebruikers. Daarom zoeken we continu naar partners om elkaar te stimuleren.

Duurzaam

VONK360 is dé all-electric vergaderlocatie in Nederland. Maar ook op het gebied van beheer en duurzame catering lopen we voorop.

Baanbrekend

Om de meest vooruitstrevende vergaderlocatie te zijn, moet alles mogelijk zijn. Van cross-sectorale events tot ‘build your own workspace’.

Impressie

Moderne vergaderruimtes met volop daglicht en een creatieve vibe

Productief vergaderen met smart
presentatie schermen

Al onze vergaderruimtes beschikken over volop daglicht en zijn uitgerust met de meest innovatieve technieken. Neem klanten en stakeholders eenvoudig mee door je presentatie met een van de aanwezige interactieve smart presentatie schermen. Door de glasvezelaansluiting ben je bovendien verzekerd van een snelle en betrouwbare internetverbinding in iedere vergaderruimte, zodat niets een productieve vergadering in de weg staat.

Even een korte pauze en trek in een gezonde snack? Loop onze Business Lounge binnen en geniet van de meest hoogstaande gerechten en tussendoortjes.

Proef het verschil in onze
Business Lounge

In de Business Lounge combineer je het aangename met het gezonde. Je kunt hier genieten van een stevig ontbijt of een heerlijke gezonde lunch met een verse smoothie of healthy juice. Of gewoon een goede start van je werkdag met de perfecte bak koffie. Wil je tussendoor even iets afmaken of een digitale meeting bijwonen? Maak gerust gebruik van onze flexwerkplekken. 

Vergaderlocatie centraal gelegen in Midden-Nederland

Onze vergaderlocatie in Veenendaal is goed bereikbaar voor gasten uit heel Nederland. Je vindt VONK360 midden in Nederland, pal aan de A12 in Veenendaal. Of je nu een groot of kleiner evenement wil organiseren, al je gasten parkeren eenvoudig voor de deur. Ons parkeerterrein biedt ruimte voor 190 auto’s en beschikt over innovatieve elektrische laadpunten voor elektrische auto’s. Duurzaam én innovatief.

Meer weten over onze vergaderzalen?

Heb je een vraag over onze ruime keuze aan vergaderzalen? Of wil je meer weten over de innovatieve mogelijkheden op onze vergaderlocatie? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Heb je ideeën over het organiseren van een event? We denken graag met je mee! Bel ons direct op 085-3035949 of stuur een e-mail naar info@vonk360.nl.

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.