VONK360

Restaurantruimte
van VONK360

In onze restaurantruimte combineert u het aangename met het gezonde. U kunt hier genieten van een lekker ontbijt of een heerlijke lunch met smoothie of verse juice. Of start uw werkdag met de perfecte bak koffie. Vanzelfsprekend kunt u er ook gebruik maken van flexwerkplekken voor een meeting of short break. Ervaar de kracht van een inspirerende werkomgeving vol beleving.

Innovatief

Wij denken nooit in kaders, maar in kansen voor onze gebruikers. Daarom zoeken we continu naar partners om elkaar te stimuleren.

Duurzaam

VONK360 is dé all-electric flexwerkplek in Nederland. Maar ook op het gebied van beheer en duurzame catering lopen we voorop.

Baanbrekend

Om het meest vooruitstrevende flexkantoor te zijn, moet alles mogelijk zijn. Van cross-sectorale events tot ‘build your own workspace’.

Locatie en parkeergelegenheid

VONK360 ligt pal aan de A12 en is door de centrale ligging gemakkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. U kunt voor de deur parkeren op een van de 190 eigen parkeerplaatsen. Ook wanneer je een elektrische auto rijdt! Je laadt tijdens het vergaderen je auto op aan een van de innovatieve snellaadpalen. Duurzaam en handig!

Flexwerken

VONK360 is dé splinternieuwe en dynamische flexlocatie. Op zoek naar een flexwerkplek? Kies voor onze innovatieve afgesloten vergaderruimtes of de flexwerkplekken in onze Business Lounge. VONK360 biedt de (gedeelde) creatieve werkplek die precies bij uw werkwijze past. Onze flexplekken kunt u huren voor een:

Halve dag | €12,50 , excl. BTW
Hele dag | €25 , excl. BTW
Wenst u een afgesloten ruimte? Neem dan een kijkje bij onze vergaderzalen.

Duurzaamheid staat centraal

VONK360 is gevestigd op businesspark De Batterijen. Naast VONK360 vindt u nog veel meer gerenommeerde bedrijven op dit businesspark. Voorbeelden zijn Detron ICT, Quirius, DPD Infosupport en Veldhuizen Transport. Voor ons bedrijf vindt u 190 parkeerplaatsen. Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u deze opladen via onze innovatieve duurzame snellaadpalen. VONK360 slaat energie op in de heipalen, werkt met koelplafonds en automatische verwarming. Op het reclamescherm dat u ziet aan de buitenzijde van ons kantoor zijn zonnepanelen bevestigd om ons steentje bij te dragen aan het milieu.

Vergaderzaal reserveren

Wilt u een vergaderzaal reserveren? Dan kunt u direct een aanvraag plaatsen via de website. U geeft daarbij ook direct uw wensen door. Heeft u nog opmerkingen of wensen? Laat het ons weten. Wij adviseren u graag!

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.