- Vonk360 in het nieuws

Innovatief & circulair

Mignon van Holten, Chief Operating Officer, van de firma Gito Beheer B.V. is verantwoordelijk voor de transitie van het pand, verhuur en het beheer. Zij toont vol trots het splinternieuwe gebouw en vertelt: “Dit unieke kantorencomplex loopt voorop op het gebied van circulaire economie en is voorzien van de nieuwste technieken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: energieopslag in de heipalen, koelplafonds, automatische verwarming, verlichting en zonwering. Binnenkort wordt
de duurzame façade aan de buitenzijde bevestigd, dat voorzien is van zonnepanelen en luchtzuiveringselementen”.

Smart Working

VONK360 Veenendaal is een vestigingsplaats voor ambitieuze bedrijven en ondernemers die vooroplopen op het gebied van innovatie en waarde hechten aan duurzaamheid. Het interieur van VONK360 is splinternieuw en in alle ruimten is volop daglicht. De modernste technieken zijn toegepast in de vergaderruimten, denk bijvoorbeeld aan interactieve smart presentatieschermen.

In de Business Lounge wordt zowel het ontbijt voor een goede kick start van de dag als healthy lunches geserveerd. Natuurlijk is er de hele dag state of the art coffee. Daarnaast is iedere etage voorzien van high-end bonen koffiemachines van JEDE koffie”, aldus Van Holten.

(VALLEI BUSINESS, NR. 2, MEI 2016) Bekijk PDF