Volgens een recent artikel van RTL Z werkt 9 op de 10 zzp’ers buiten de deur, ruim 21% van deze zzp’ers kiest voor een flexwerkplek. Flexplekken bieden de kans om met andere zzp’ers in contact te komen, zaken te doen en gelijkgestemden te ontmoeten. Mignon van Holten, operationeel directeur VONK360, herkent dit beeld. “Een flexwerkplek waar je niet alleen in rust kan werken maar waar je ook geïnspireerd raakt van je omgeving: dat is belangrijk.”

Innovatief en spiksplinternieuw

Andere flexwerkers kun je ontmoeten op de speciaal ingerichte flexwerkplek, maar ook in de Business Lounge. Daar kun je twee uur aan de slag met een kop heerlijke koffie. In de Business Lounge wordt zowel het ontbijt voor een goede kick start van de dag als healthy lunches geserveerd. “Natuurlijk is er ook de hele dag state of the art coffee. Daarnaast is iedere etage voorzien van high-end bonen koffiemachines van JEDE koffie”, aldus Van Holten.

Gelijkgestemden op je flexwerkplek

“Bij VONK360 raak je zeker geïnspireerd: het gebouw is de vestigingsplaats van ambitieuze bedrijven die vooroplopen op het gebied van innovatie en waarde hechten aan duurzaamheid.” aldus van Holten. “We lopen voorop op het gebied van circulaire economie en zijn voorzien van de nieuwste technieken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld energieopslag in de heipalen, koelplafonds, automatische verwarming, verlichting en zonwering. Ook het LED-scherm aan de buitengevel is duurzaam en is voorzien van zonnepanelen en luchtzuivering. Bovendien krijgen alle ruimtes veel daglicht en bevatten ze de modernste technieken zoals bijvoorbeeld interactieve presentatieschermen.”

Bij het innovatieve VONK360 kun je op de parkeerplaats je elektrische auto snel opladen terwijl je werkt, dankzij de Sun-Flowerzonnepanelen. Er is zelfs de mogelijkheid om te adverteren op het LED-scherm, dat vanaf de snelweg A12 zichtbaar is.

Meer weten over de flexwerkplek of vergaderlocaties van VONK360?

Meer over flexplekken