Door Henk van der Weijden

Zodra je bij VONK360 binnenstapt ervaar je de dynamiek van ambitie en kwaliteit. Een bijzonder goede koffie past bij een warm welkom en is een moment van genieten op een dag van hard werken. VONK360 weet als geen ander hoe belangrijk dit is.  In de Business Lounge staat daarom ook een state of the art koffiemachine van WMF met een vers gebrande bonenmelange die speciaal voor VONK360 is samengesteld.

Koffiespecialist JEDE Benelux, gevestigd in Veenendaal, is met VONK360 een hechte samenwerking aangegaan. In de Koffie Experience van JEDE – in Veenendaal – hebben de mensen van VONK360 de koffiesmaak kunnen proeven en beleven. Speciaal voor VONK360 is een eigen bonenmelange samengesteld, die buitengewoon smaakvol is. Perfect als goede kickstart van de dag, tussendoor of voor een late meeting. Niet alleen in de Business Lounge kunt u genieten van deze bijzondere melange, ook op de verschillende etages staan de bonenmachines van JEDE Koffie.

Het koffieconcept bij VONK360 is uniek, want het gebruik van de koffie op de etages is zelfs bij de huurprijs inbegrepen. Voor VONK360 is kwaliteit van groot belang en dat betekent dat zij enkel met de beste leveranciers wil werken. JEDE Koffie stelt hoge eisen aan de smaakbeleving en zorgt ervoor dat de koffiedrinker optimaal kan genieten. Niet voor niets werd JEDE Koffie uitgeroepen door het publiek tot Beste Bedrijf van Veenendaal!

Komt u snel langs om kennis te maken met VONK360? Wij zorgen uiteraard voor de koffie!