Door Catering Groep Nederland

Samen met VONK360 zijn we nu een aantal maanden op weg om de Business Lounge om te vormen tot een healthy restaurant met oog voor duurzaamheid, innovatie en full-service. Kort samengevat, samen verantwoord ondernemen op een prachtige locatie. Dit is ook wat Catering Groep Nederland en VONK360 aan elkaar verbindt. Catering Groep is al geruime tijd bezig om duurzaamheid in de gehele organisatie door te voeren en oog te hebben voor innovatie op het gebied van food. 

Vitaliteit en gebalanceerde voeding

Onze passie voor mooie en verse producten maakt dat het concept van de Business Lounge goed aansluit bij de visie van VONK360. We streven naar pure en eerlijke smaken. Daarnaast hebben we bij het samenstellen van de menukaart rekening gehouden met de vitaliteit en een gebalanceerde voeding voor de teams en flexwerkers die in het pand werken. Elke dag kunnen zij een verse maaltijd in de Business Lounge halen.

Wat kunt u verwachten van ons?

In de Business Lounge kunt u genieten van heerlijke, huisgemaakte recepten. Smaak en verse producten staan op de eerste plaats. Om dit bereiken bakken we ’s ochtends onze robuuste broden vers af en worden de ingrediënten in de vroege ochtend bij VONK360 aangeleverd. Onze medewerkers staan voor uw klaar om het ter plekke, door u gekozen product, te bereiden en ondertussen kunt u genieten van een goede bak koffie. Wij serveren onder andere salades, soepen, sandwiches, verse sappen en smoothies. We vinden het belangrijk dat elke ondernemer, medewerker of gast zich welkom voelt en de gastvrijheid van de organisatie ervaart.

Ook vergaderen in Veenendaal? We zien u graag bij VONK360!