Creatieve flexwerkplek

Creatieve Werkplek

Geconcentreerd werken en tegelijkertijd inspiratie op doen

De creatieve werkplek voor uw werkwijze

Op zoek naar een goed bereikbare, creatieve flexwerkplek in de regio Utrecht of Gelderland? Kom dan eens werken bij VONK360! Bij onze spiksplinternieuwe en innovatieve locatie, die pal naast de A12 en ten hoogte van Veenendaal ligt, beschikken wij over alle faciliteiten waar u geconcentreerd en gefocust uw werk kunt doen. Maar dat is niet het enige, want door onze speciaal ontworpen werk- en vergaderruimtes, zijn onze flexwerkplekken een bron van inspiratie voor eenieder die dat nodig heeft.

Bij onze creatieve werkplekken bent u omgeven door gelijkgestemden. Dit biedt de ideale mogelijkheid om te netwerken en om nieuwe werkrelaties op te bouwen. Daarnaast bieden wij naast onze werkplekken ook vergaderzalen en kantoorruimtes aan, die gehuurd kunnen worden voor zowel de korte als de lange termijn. Neem gerust eens een kijkje!

Bekijk onze ruimtes

VONK360 business lounge

Centraal gelegen creatieve werkplek

Onze centraal gelegen creatieve werkplekken zijn ook ideaal als u, samen met een aantal collega's, klanten of zakenrelaties, een dag op dezelfde locatie wilt gaan werken. Vanaf de A12 bent u binnen enkele minuten op ons parkeerterrein, maar ook als u liever met het openbaar vervoer komt is onze ligging ideaal. Vanaf Veenendaal-De Klomp is het ongeveer een kwartiertje lopen.

Creatief werken met een gezonde lunch

Ook als u op zoek bent naar een werkplek waar u tussen de middag even lekker en gezond kunt lunchen, dan is Vonk360 de juiste creatieve werkplek voor u. In ons restaurant, die zich in de businesslounge bevindt, maken onze koks de lekkerste smoothies, sapjes en gezonde broodjes. En natuurlijk hebben wij de lekkerste koffie en thee in de aanbieding!

Voordelig een creatieve flexwerkplek

Enthousiast geworden? Kom dan gerust een keer langs en ontdek of creatief flexwerken iets voor u is! Bij VONK360 is flexwerken erg voordelig.

  • Halve dag | €12,50 , excl. BTW
  • Hele dag | €25 , excl. BTW

Toch behoefte hebben aan wat meer privacy? Vanaf 65 euro huurt u al één van onze vergaderzalen.

Bekijk alle vergaderzalen