VONK360

Kantoorruimte
huren in Utrecht

Een kantoorruimte huren? Bij VONK360 vindt u één van de meest innovatieve kantoren in de regio Utrecht. Huur voor langere tijd of projectmatig, een deelkantoor of zelfs een hele verdieping.

Innovatief

Wij denken nooit in kaders, maar in kansen voor onze gebruikers. Daarom zoeken we continu naar partners om elkaar te stimuleren.

Duurzaam

VONK360 is dé all-electric flexwerkplek in Nederland. Maar ook op het gebied van beheer en duurzame catering lopen we voorop.

Baanbrekend

Om het meest vooruitstrevende flexkantoor te zijn, moet alles mogelijk zijn. Van cross-sectorale events tot ‘build your own workspace’.

Van alle gemakken voorzien

Bij VONK360 zijn uw medewerkers en gasten van alle gemakken voorzien. Van binnenkomst in de royale ontvangstruimte tot de lekkerste gerechten in de Business Lounge. Op alle vergaderplekken is volop ruimte voor daglicht. Verder werkt u bij VONK360 over een betrouwbare internetverbinding via een glasvezelaansluiting. In de meetingrooms maakt u vergaderingen of presentaties interactief via de smart presentatieschermen. Het pand biedt een aangenaam werkklimaat door onder meer mechanische ventilatie met klimaatplafonds en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Bereikbaarheid

De kantoorruimtes vindt u pal naast de A12 in Veenendaal, regio Utrecht. Kortom, de kantoorplekken zijn goed bereikbaar voor al uw medewerkers en gasten uit heel Nederland. De auto parkeert u pal voor de deur op ons eigen parkeerterrein met 190 plekken. Voor de gasten met een elektrische auto: op het terrein staan innovatieve laadpalen die meebewegen met de zon. Wij houden van duurzaam! Vragen over het huren van een kantoorruimte of eigen innovatieve ideeën om uw toekomstige kantoorruimte in te richten?

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.