Concept - Vonk360

Laat de vonk overslaan

Op de plek waar u omringd wordt door innovatie, duurzaamheid en circulaire economie.

Over VONK360

VONK360 is een vestigingsplaats voor ambitieuze bedrijven en ondernemers die innovatief zijn en waarde hechten aan duurzaamheid en samenwerking. 

Alvorens men vuur maakt is er eerst de vonk, hetgeen waaruit alles wordt gecreëerd.

We zijn een plaats waar samenwerking ontstaat tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid, zodat nieuwe innovaties worden gecreëerd en gedeeld. Elke keer opnieuw.

Nieuwste technieken

Dit unieke kantoren- en vergadercomplex loopt voorop op het gebied van circulaire economie en is voorzien van de nieuwste technieken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: energieopslag in de heipalen, koelplafonds, automatische verwarming, verlichting en zonwering. Het led-reclamescherm van 32 m² aan de buitenzijde is een duurzame façade dat voorzien is van zonnepanelen voor energieopbrengst en CO2-zuivering. En ‘binnen’ maken we het werken makkelijker door high speed internet en interactieve smartscreens.

In de FoodValley regio

Ook voelen we ons sterk verbonden met de thema’s rondom de FoodValley regio. VONK360 ligt in Veenendaal en daarmee ook middenin de FoodValley. Dit is een internationale topregio voor kennis en innovaties op gebied van gezonde en duurzame voeding. In de FoodValley regio werkt Veenendaal samen met 7 gemeenten (Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel en Wageningen). Regio FoodValley vertegenwoordigt een gebied met 330.000 inwoners. Er zijn 2.600 bedrijven en instellingen gevestigd, samen goed voor 21.700 arbeidsplaatsen. Kortom, deze regio biedt een uitstekende infrastructuur voor werken, wonen en bezoeken.

ICT Valley

De gemeente Veenendaal presenteert zich in dit samenwerkingsverband als ICT capital en stelt de samenwerking tussen de ICT sector in de FoodValley Regio centraal. Dit geldt voor ICT bedrijven, onderwijsinstellingen en natuurlijk alle ICT professionals die nu in de ICT sector werken. Zij streven ernaar al deze netwerken te verbinden om bijvoorbeeld kennisuitwisseling te versterken. Naast het online webportaal voor alle betrokkenen in de FoodValley regio, organiseert ICT Valley ook evenementen waar alle belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe samenwerkingsverbanden kunnen starten.

Kortom: VONK360 is altijd in beweging, op zoek naar de verbreding, verdieping, verbinding en innovatie. U ook? Ervaar de dagelijkse energie bij VONK360, in het hart van Nederland. 

Neem contact op