Creatieve flexwerkplek

Restaurantruimte

Heerlijke gerechten en dynamische werkplekken voor een meeting of short break

Proef het verschil

In onze restaurantruimte combineert u het aangename met het gezonde. U kunt hier genieten van een lekker ontbijt of een heerlijke lunch met smoothie of verse juice. Of start uw werkdag met de perfecte bak koffie. Vanzelfsprekend kunt u er ook gebruikmaken van flexwerkplekken voor een meeting of short break. Ervaar de kracht van een inspirerende werkomgeving vol beleving.

Bekijk onze ruimtes

Creatieve flexwerkplek

Locatie en parkeergelegenheid:

VONK360 ligt pal aan de A12 en is door de centrale ligging gemakkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. U kunt voor de deur parkeren op een van de 190 eigen parkeerplaatsen. Ook wanneer je een elektrische auto rijdt! Je laadt tijdens het vergaderen je auto op aan een van de innovatieve snellaadpalen. Duurzaam en handig!

Flexwerken:

VONK360 is dé splinternieuwe en dynamische flexlocatie. Op zoek naar een flexwerkplek? Kies voor onze innovatieve afgesloten vergaderruimtes of de flexwerkplekken in onze Business Lounge. VONK360 biedt de (gedeelde) creatieve werkplek die precies bij uw werkwijze past. Onze flexplekken kunt u huren voor een:

  • Halve dag | €12,50 , excl. BTW
  • Hele dag | €25 , excl. BTW

Wenst u een afgesloten ruimte? Neem dan een kijkje bij onze vergaderzalen.

Bekijk onze vergaderzalen