VONK360

Vergaderlocatie
in Midden-Nederland

Vergaderlocatie nodig midden in Nederland? VONK360 is een van de duurzaamste en meest innovatieve gebouwen in de regio Utrecht. Of u nu met uw eigen team even los wilt komen van de alledaagse hectiek. Of een gemakkelijk bereikbare, centrale vergaderruimte in de regio Utrecht zoekt om met klanten uit meerdere windstreken samen te komen.

Ontvang uw gasten in de royale hal en ga vervolgens in gesprek in de vergaderruimtes of in de businesslounge. Onze besloten ruimtes bieden ruimte voor 2 tot 100 personen.

Innovatief

Wij denken nooit in kaders, maar in kansen voor onze gebruikers. Daarom zoeken we continu naar partners om elkaar te stimuleren.

Duurzaam

VONK360 is dé all-electric flexwerkplek in Nederland. Maar ook op het gebied van beheer en duurzame catering lopen we voorop.

Baanbrekend

Om het meest vooruitstrevende flexkantoor te zijn, moet alles mogelijk zijn. Van cross-sectorale events tot ‘build your own workspace’.

Moderne vergaderlocatie

Al onze vergaderruimtes beschikken over volop daglicht en bevatten de modernste technieken. Neem gesprekspartners eenvoudig mee door de presentatie via een van de interactieve smart presentatie schermen.

Door de glasvezelaansluiting bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare internetverbinding in elke moderne vergaderruimte, zodat niets een productieve vergadering in de weg staat. Wel zo prettig. Voor een korte pauze tussendoor kunnen gasten terecht in de Business Lounge. Voor de beste smaak en beste kwaliteit. Eet smakelijk!

Centraal gelegen in Midden-Nederland

Onze vergaderlocatie in Veenendaal is goed bereikbaar voor gasten uit heel Nederland. U vindt VONK360 midden in Nederland, pal aan de A12 in Veenendaal. Of u nu een groot of kleiner evenement wilt organiseren, al uw gasten parkeren eenvoudig voor de deur. Het parkeerterrein biedt ruimte voor 190 auto’s en beschikt over innovatieve elektrische laadpunten voor elektrische auto’s. Duurzaam én innovatief.

Meer informatie?

Heeft u een vraag over onze ruime keuze aan vergaderzalen? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.