Vergaderlocatie en vergaderruimte huren Utrecht Veenendaal - Vonk360

Vergaderlocatie nabij Utrecht

Ontdek onze duurzame en innovatieve vergaderruimtes in de regio Utrecht

Innovatieve vergader locatie nabij Utrecht

Een vergader locatie nabij Utrecht nodig? VONK360 is een van de duurzaamste en meest innovatieve gebouwen in de regio Utrecht. Of je nu met je eigen team even los wilt komen van de alledaagse hectiek. Of een gemakkelijk bereikbare, centrale vergaderruimte in de regio Utrecht zoekt om met klanten uit meerdere windstreken samen te komen.

Ontvang je gasten in de royale receptie en ga vervolgens in gesprek in de vergaderruimte of in de businesslounge. Onze besloten ruimtes zijn per uur te huur en bieden ruimte voor 2 tot 100 personen. Heeft u interesse of vragen over onze vergaderlocatie?

Neem contact op

Vonk360 vergaderlocatie aan de snelweg
VONK360 business lounge

Modernste vergaderlocatie

Al onze vergaderruimtes beschikken over volop daglicht en bevatten de modernste technieken. Neem gesprekspartners eenvoudig mee door de presentatie via een van de interactieve smart presentatie schermen van Samsung. Of gebruik ze om ‘on the spot’ samen te werken aan een document of product.

Door de glasvezelaansluiting ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare internetverbinding in elke vergaderruimte. Zodat niets een productieve vergadering in de weg staat. Wel zo prettig. Tip: ontdek in de Business Lounge het restaurant voor een gezonde en aangename break tijdens het vergaderen of aan de start van je dag.

Vergaderlocatie in de regio Utrecht met parkeergelegenheid

VONK360 ligt pal aan de A12 en is door de centrale ligging gemakkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. Als bezoeker parkeer je pal voor de deur op een van de 190 eigen parkeerplaatsen. Ook wanneer je een elektrische auto rijdt. Je laadt tijdens het vergaderen je auto op aan een van de innovatieve snellaadpalen in de vorm van een zonnebloem. De zonnebloem draait mee met de zon om zo zoveel mogelijk zonne-energie op te slaan. Duurzaam en handig!

Hoe duurzaam en innovatief samenkomen

VONK360 is een van de duurzaamste en meest innovatieve gebouwen in het hart van Nederland. Dit unieke kantorencomplex loopt voorop op het gebied van circulaire economie en is voorzien van de nieuwste technieken. Denk aan energieopslag in de heipalen, koelplafonds, automatische verwarming, verlichting en zonwering. Het multifunctionele ledscherm van 50m2 is tevens voorzien van zonnepanelen en een speciale coating die fijnstof opvangt. Hierdoor is het ledscherm CO2 neutraal, aangezien zij zelf voorziet in haar energievoorziening. Het scherm draagt daarmee bij aan de omgeving, omdat het systeem vele kilo's fijnstof jaarlijks afvangt.

Zin gekregen om in onze vergaderruimtes in Veenendaal te vergaderen? Of zelf nog innovatieve wensen voor jouw vergaderlocatie? Geef ze vooral door. Bel ons direct op 085-3035949 of stuur een e-mail.

Bekijk onze vergaderzalen