Evenementenlocatie Utrecht Arnhem Veenendaal - Vonk360

Vergaderlocatie Midden-Nederland

Centraal gelegen, direct aan de A12

Vergaderlocatie aan de A12, regio Utrecht

Vergaderlocatie nodig midden in Nederland? VONK360 is een van de duurzaamste en meest innovatieve gebouwen in de regio Utrecht. Of u nu met uw eigen team even los wilt komen van de alledaagse hectiek. Of een gemakkelijk bereikbare, centrale vergaderruimte in de regio Utrecht zoekt om met klanten uit meerdere windstreken samen te komen.

Ontvang uw gasten in de royale hal en ga vervolgens in gesprek in de vergaderruimtes of in de businesslounge. Onze besloten ruimtes bieden ruimte voor 2 tot 100 personen.

Moderne vergaderlocatie

Al onze vergaderruimtes beschikken over volop daglicht en bevatten de modernste technieken. Neem gesprekspartners eenvoudig mee door de presentatie via een van de interactieve smart presentatie schermen.

Door de glasvezelaansluiting bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare internetverbinding in elke moderne vergaderruimte, zodat niets een productieve vergadering in de weg staat. Wel zo prettig. Voor een korte pauze tussendoor kunnen gasten terecht in de Business Lounge. Voor de beste smaak en beste kwaliteit. Eet smakelijk!

Bekijk onze vergaderzalen

Evenementenlocatie Utrecht Veenendaal 2

Centraal gelegen in Midden-Nederland

Onze vergaderlocatie in Veenendaal is goed bereikbaar voor gasten uit heel Nederland. U vindt VONK360 midden in Nederland, pal aan de A12 in Veenendaal. Of u nu een groot of kleiner evenement wilt organiseren, al uw gasten parkeren eenvoudig voor de deur. Het parkeerterrein biedt ruimte voor 190 auto’s en beschikt over innovatieve elektrische laadpunten voor elektrische auto’s. Duurzaam én innovatief.

Meer informatie?

Heeft u een vraag over onze ruime keuze aan vergaderzalen? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Boek een vergaderzaal

Meer weten over de innovatieve vergaderlocatie VONK360? Of misschien nog vragen of innovatieve ideeën voor het organiseren van een event? Bel ons direct op 085-3035949 of stuur een e-mail naar info@vonk360.nl.

Meer weten over de innovatieve vergaderlocatie VONK360? Of misschien nog vragen of innovatieve ideeën voor het organiseren van een event? Bel ons direct op 085-3035949 of stuur een e-mail naar info@vonk360.nl.