VONK360

Vergaderruimte
huren in Ede

Op zoek naar een innovatieve vergaderlocatie in Ede? Vlak langs de A12, op 10 minuten rijden vanaf Ede, vindt u VONK360 in Veenendaal.

Innovatief

Wij denken nooit in kaders, maar in kansen voor onze gebruikers. Daarom zoeken we continu naar partners om elkaar te stimuleren.

Duurzaam

VONK360 is dé all-electric flexwerkplek in Nederland. Maar ook op het gebied van beheer en duurzame catering lopen we voorop.

Baanbrekend

Om het meest vooruitstrevende flexkantoor te zijn, moet alles mogelijk zijn. Van cross-sectorale events tot ‘build your own workspace’.

Van alle gemakken voorzien

Makkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein met 190 parkeerplaatsen voor de deur. Electrische auto’s kunnen worden opgeladen bij de electrische laadpunten. Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote vergaderlocatie in Ede, ons innovatieve gebouw is de ideale locatie voor uw vergadering.

Centraal gelegen vergaderen in Ede

Met collega’s vergaderen in de regio van Ede, een presentatie geven voor klanten of een uw klanten ontvangen voor een klantendag? Het is allemaal mogelijk bij de innovatiefste vergaderlocatie naast Ede, in Veenendaal.

 

Business Lounge

Wanneer u tussendoor toe bent aan een lekkere bak koffie verwelkomen we u graag in onze business lounge. Deze vindt u ons restaurant. Ook voor een snelle of uitgebreide lunch kunt u bij ons terecht. Liever een lunch op uw kantoor? Geen probleem! We verzorgen graag een aantrekkelijke lunch voor u en uw gasten of collega’s.

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.