VONK360

Werkruimte huren
op maat

Werkruimte huren met meer dan een standaard kantoor met vloerbedekking, tl-verlichting en een systeemplafond? Bij VONK360 pal aan de A12 vind je een werkruimte die inspireert en motiveert. Ons kantoorpand is een van de meest innovatieve locaties van Midden-Nederland. Vlakbij Utrecht en makkelijk te bereiken vanuit Arnhem.

Innovatief

Wij denken nooit in kaders, maar in kansen voor onze gebruikers. Daarom zoeken we continu naar partners om elkaar te stimuleren.

Duurzaam

VONK360 is dé all-electric flexwerkplek in Nederland. Maar ook op het gebied van beheer en duurzame catering lopen we voorop.

Baanbrekend

Om het meest vooruitstrevende flexkantoor te zijn, moet alles mogelijk zijn. Van cross-sectorale events tot ‘build your own workspace’.

Full service werkruimte

Bij ons huur je een deelkantoor op vaste basis of als losse werkruimte op projectbasis. Van vergaderruimte, flexwerkplekken tot pantry. De vaste deelkantoren zijn flexibel in te delen als ‘open’ of meer ‘gesloten’. Handig: met ons inbouwpakket bepaal je zelf de invulling van het kantoor, waarbij wij – als je dat wilt – het interieur voor je verzorgen.

Onze werkruimtes zijn splinternieuw en beschikken over de nieuwste (duurzame) technieken. Vanaf je laptop of tablet download je snel grotere bestanden, houd je een conference call zonder hapering en surf je in hoog tempo heel het web door. In alle werkruimtes beschik je namelijk over razendsnel internet via een glasvezelverbinding. Verder zorgt mechanische ventilatie met klimaatplafonds ervoor dat het werkklimaat altijd prettig aanvoelt. En wil je samen met je collega’s een korte break nemen? Over alle afdelingen vind je high-end bonenkoffiemachines van JEDE.

 

De ideale start of break

In de Business Lounge begin je de dag met een gezond en duurzaam ontbijt. Of ga je voor een healthy lunch met smoothies of verse juices? In het restaurant in de Business Lounge combineer je tijdens elke short break het aangename met het gezonde. Tip: probeer ook de state of the art koffie. Voor de snelle boost.

Werkruimte huren: mogelijkheden

De werkruimte is te huur vanaf € 125,00 per m² per jaar (op basis van lange termijn). De servicekosten bedragen € 28,00 per m² per jaar. Dinerservice en schoonmaakservice behoren ook tot de mogelijkheden.

VONK360 ligt aan Business Park De Batterijen pal aan de A12. Je medewerkers kunnen hun auto voor de deur parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.